Тензорні добутки нерозкладних цілочислових матричних зображень симетричної групи третього степеня - Білецька, Д. Ю.; Шапочка, І. В. (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Математика і інформатика», 2018)
В статті приведені формули для тензорних добутків нерозкладних матричних зображень симетричної групи третього степеня над кільцем цілих раціональних чисел.