Мінімальні незвідні розв’язні підгрупи групи GL(q,Zp) - Кирилюк, О. А. (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Математика і інформатика», 2018)
Описуються з точністю до спряженості мінімальні незвідні розв’язні підгрупи групи GL(q,Z_p) (q — просте число, Z_p – кільце цілих раціональних p-адичних чисел) для p > 2