Рівномірна збіжність вейвлет-розкладів випадкових процесів з класів V (φ, ψ) - Козаченко, Ю. В.; Василик, О. І. (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Математика і інформатика», 2018)
У цій роботі отримано умови рівномірної збіжності вейвлет-розкладів випадкових процесів з класів V (φ, ψ), які узагальнюють класи гауссових та φ-субгауссових процесів.