Ймовірність небанкрутства страхової компанії з витратами на рекламу та інвестиціями у банківський депозит за Каско страхуванням топ-10 страхових компаній України. - Болдирєва, В. О.; Жмихова, Т. В. (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Математика і інформатика», 2018)
Результат, поданий у даній роботі, є другою частиною статті BoldyrevaZhmykhova2016, де було виведене рівняння, що дозволяє обчислити ймовірність небанкрутства для класичної моделі ризику за умови, коли страхова компанія має витрати на рекламу. Розглянуто випадок інвестицій у фінансовий (B,S)-ринок, а саме, у безризикову його частину. Було наведено деякі чисельні результати для ймовірності небанкрутства за період з 01/01/2015 по 06/30/2015 за страхуванням КАСКО та статистикою десяти провідних страхових компаній України. Було зроблено висновки щодо впливу проведення рекламних кампаній та одночасного інвестування у банківський депозит на ймовірність небанкрутства.