Мінімальні незвідні розв'язні підгрупи групи $GL(q,Zp) - Кирилюк, О. А. (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Математика і інформатика», 2018)
Описуються з точністю до спряженості мінімальні незвідні розв'язні підгрупи групи GL(q,Z_{p}) (q --- просте число, Z_{p} -- кільце цілих раціональних p-адичних чисел) для p > 2