Дослідження крайової задачі для нелінійного хвильового рівнння з розривною правою частиною - Маринець, В. В.; Питьовка, О. Ю. (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Математика і інформатика», 2018)
Встановлюються достатні умови існування та єдиності регулярного або іррегулярного розв'язку крайової задачі для нелінійного хвильового рівняння з розривною правою частиною в області зі складною структурою краю.