Властивості узагальненого розв'язку задачі Коші для рівняння теплопровідності на прямій з випадковою правою частиною з простору Орліча - Сливка-Тилищак, Г. І.; Михасюк, М. М. (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Математика і інформатика», 2018)
В роботі досліджуються властивості узагальненого розв'язку  задачі Коші для рівняння теплопровідності на прямій, коли права частина є  випадковим полем з простору Орліча.