Про розв'язання нелінійних інтегрально-диференціальних крайових задач методом Ньютона-Канторовича - Чуйко, С. М.; Чуйко, О. С.; Чечетенко, В. О. (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Математика і інформатика», 2018)
Знайдені конструктивні умови розв'язності нелінійної нетерової інтегрально-диференціальної крайової задачі. Для розв'язання нелінійної інтегрально-диференціальної крайової задачі на основі методу Ньютона-Канторовича побудовано ітераційну схему з квадратичною збіжністю. Особливістю узагальнення методу Ньютона-Канторовича є його застосування до недовизначених систем.