Канонічні форми матричних зображень комутативних напівгруп малого порядку - Бондаренко, В.М.; Заціха, Я.В. (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Математика і інформатика», 2019)
Ми описуємо канонічні форми матричних зображень напівгруп третього порядку над довільним полем та вказуємо критерії про зображувальний тип.