Навколо сталої Ейлера - Качайкін, М. В. (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Математика і інформатика», 2022)
За аналогією зі сталою Ейлера побудована однопараметрична сім’я сталиx, яка визначається як границя різниці послідовності часткових сум узагальненого гармонічного ряду та відповідного інтеграла залежного від параметра. Доведена нескінченна диференційовність по параметру на додатній півoсі, виявлена розривність в нулі та знайдена границя при прямуванні параметра до нескінченності.