Суміш мультиплікативних рівнянь регресії - Ярова, О. А. (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Математика і інформатика», 2026)
Дана стаття присвячена дослідженню суміші мультиплікативних регресійних рівнянь. Метою роботи є виведення граничного рівняння для суміші мультиплікативних рівнянь регресії під впливом зовнішнього середовища. Знайдено граничний вигляд суміші та розглянуто приклад використання.