Стаціонарний розподіл для процесів міграції спеціального типу - Усар, І. Я.; Макушенко, І. А.; Лукович, О. В. (Науковий вісник Ужгородського університету. Серія «Математика і інформатика», 2026)
В данiй статтi вводиться клас двовимiрних процесiв мiграцiї, за допомогою якого можна моделювати процес обслуговування для рiзних систем з повторними викликами. Спосiб надходження i обслуговування вимог обирається за рахунок керуючих параметрiв мiграцiї. Головна мета роботи — пошук замкнених формул для стацiонарних iмовiрностей через параметри моделi процесу обслуговування.